Dört günde dört ihale

Dört günde dört ihale
İskenderun Belediyesi’nin ihaleleri devam ediyor. İskenderun Belediyesi, 10 Aralık-13 Aralık 2012 tarihleri arasında dört ihale yapacak.
Su ve kanalizasyon tesisleri bakım onarım işleri hizmet alımı, akaryakıt alımı, sokak köpeklerinin toplanması işçilik hizmet alımı ve somun ekmek, poğaça, simit, tost ekmeği alım ihaleleri, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19.ncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak. 10-13 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ihaleler şöyle:

Su ve kanalizasyon tesisleri bakım onarım işleri hizmet alımı

İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Tesisleri bakım onarım işleri hizmet alım ihalesi 10 Aralık 2012 Pazartesi günü saat 09.30’da yapılacak.
İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, su ve kanalizasyon tesisleri bakım onarım işleri hizmet alım ihalesi, İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Yapılacak olan ihale, İskenderun Belediyesi sınırları dahilinde bulunan yerleşim alanları su ve kanalizasyon tesisleri bakım onarım işleri hizmet alımını içeriyor.

Akaryakıt alım ihalesi yapılacak

İskenderun Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü akaryakıt alım ihalesi 11 Aralık 2012 Salı günü yapılacak. İskenderun Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü’nde (Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Cad.) gerçekleştirilecek olan ihale, saat 09.30’da başlayacak.

Sokak köpeklerinin toplanması işçilik hizmet alım ihalesi

İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü sokak köpeklerinin toplanması işçilik hizmet alımı ihalesi 12 Aralık 2012 Çarşamba günü saat 09.30’da yapılacak.
Belediye Brifing Salonu’nda gerçekleştirilecek olan ihale, İskenderun Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 28 mahalle ve mücavir alanlar içerisinde sokak köpeklerinin toplanması işçilik hizmet alımını içeriyor.

Somun ekmek, poğaça, simit, tost ekmeği alım ihalesi

İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, somun ekmek, poğaça, simit, tost ekmeği alımı ihalesi 13 Aralık 2012 Perşembe günü saat 09.30’da yapılacak. İskenderun Belediyesi Yemekhanesi ve sosyal tesisler için somun ekmek, poğaça, simit, tost ekmeği alım ihalesi, İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda düzenlenecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.