İKEM, LÖSEV’li çocuklara yardım eli uzattı

İKEM Koleji Sosyal Yardımlaşma ve Kızılay Kulubü sosyal sorumluluk projesi adı altında her yıl olduğu gibi LÖSEV’li çocuklara yardım elini uzattı.
Sosyal Yardımlaşma ve Kızılay Kulubü öğretmenleri Aydın Alp, Şenay Özkan ve Ömür Öcal, İKEM Koleji’nde kırtasiye, oyuncak, takvimler vb. eşyalardan stand açarak bunları sosyal sorumluluk projesi adı altında LÖSEV’lİKEM, LÖSEV’li çocuklara yardım eli uzattıi çocukların tedavisi için okul öğrencilerine satışa sundu. Kulüp öğretmeni Aydın Alp açıklamasında “Her yıl olduğu gibi LÖSEV’li kardeşlerimize bu tip standlar açarak kendi yaptıkları ürünlerini öğrencilerimize satışa sunduk. Geçen yıl bu satışlardan LÖSEV’li kardeşlerimize 5 bin 500 TL nakit yardım yapıldı. Bu dönem hedefimizi 7000 TL olarak belirledik. Bu tür sosyal sorumluluk projeler tarafımızdan devam edecektir” diye konuştu.

İKEM’E 4.KEZ BEYAZ BAYRAK
Özel İKEM Koleji’nin temizliği ve hijyeni verilen beyaz bayrakla dördüncü kez tescil edildi. Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede Özel İKEM Koleji geleneği bozmadı.
Özel İKEM Koleji’nin aldığı dördüncü beyaz bayrağı, Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Gönce ve Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yasir Güler tarafından İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Galip Şener’e verildi.
Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından Özel İKEM Koleji 100’de yüzlük puanla beyaz bayrağı almayı hak kazandı.
Düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcı Fahrettin Gönce, projenin uygulamaya konulmasından bu yana olumlu sonuçlar aldıklarını ifade ederek, Özel İKEM Koleji’ni kutlayarak başarılarının devamını diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.