Sanatçılar ‘sanat’ için buluştu

Antakya Belediye Parkı Oda Tiyatrosu’nda 4. Sanatçılar Buluşması gerçekleşti. Buluşmaya ilk defa katılımların olması bu oluşuma destek veren sanatçı ve sanatsever dostlarımızı sevindirdi.
Toplantı bağlama hocası Mithat Azazi’nin öğrencileri ile birlikte verdiği mini konserle başladı. Türkülerin arasında bağlama ile ilgili bilgiler verip katılımcıların sorularını cevaplandıran hocamız öğrencileri ile göz doldurdu.
Daha sonra sahneye yakma resim sanatçıları Zeynep Gülbol ve Naim Ggülbol çifti çıktı. Yanlarında getirdikleri tablolar eşliğinde yakma resim sanatı hakkında bilgiler verdiler. Dileyen katılımcının tamamlanmamış yakma resim üzerinde yakma resim denemeleri yapmalarını sağlayan sanatçı çiftimiz bu buluşma için emeği geçenlere teşekkür ederek sahneden ayrıldılar.
Sanatçılar buluşması adına gelinen noktanın ilerisi için cesaret verici olduğu ve aynı heyecan ve şevkle sürdürülmesi gerektiği üzerinde görüş birliğine varılan toplantıda; 05 Aralık 2012 tarihinde saat 18.00’da Oda Tiyatrosu’nda bir araya gelinmesi kararlaştırıldı. 05 Aralık 2012 tarihindeki buluşmada şair-ozan Nebih Nafile ile Edebiyatçı Canan Başkaya’nın birlikte sunacakları “Müzik-Şiir Dinletisi” ile El Sanatları ile uğraşan Sevil Albeyoğlu’nun yapıtlarından örnekler sergileyeceği etkinlikler yapılacak.
Sanatçılar ‘sanat’ için buluştu

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.