NORVEÇ VE AVUSTURYA ATEŞELERİ BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere şehrimizde bulunan Türkiye’nin Norveç ve Avusturya Büyükelçiliği Savunma ateşeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ziyarette bulundu.
NORVEÇ VE AVUSTURYA ATEŞELERİ BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ
Ziyarete Ankara’nın Norveç Büyükelçiği Savunma Ateşesi Roy C.Grottheim ile Avusturya Büyükelçiliği Savunma ateşesi Kurt Radner katılım gösterdi.
Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Türkiye’nin Norveç ve Avusturya Büyükelçiliği Savunma ateşelerinden oluşan konuk heyetin, Suriye’de yaşanan iç savaşın Hatay’a yansımaları, sosyal ve ekonomik açıdan etki edip etmediği konusunda incelemelerde bulunmak ve benzer konularda bilgi edinmek üzere kenti ziyaret ettikleri, bu çerçevede Antakya Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundukları bildirildi.
Başkan Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay’ın iç huzurunda ve güvenliğinde herhangi bir sorun olmadığını, normal yaşamın sürdüğünü kaydetti. Kentte çok güçlü bir manevi birliktelik bulunduğunu belirten Savaş, farklı dine inananların bir arada barış ve hoşgörü içerisinde yaşadığı Hatay’da bu birlikteliği kimsenin bozamayacağını ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.