VALİ CERRAH, ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NİN MUHARREM AYI İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Vali Celalettin Cerrah, Alevi Kültür Derneği Osmaniye Şubesi’nin Muharrem ayı iftar yemeğine katıldı. Dernek binasında düzenlenen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de bulundu. İftar yemeği sonrasında konuşan Alevi Kültür Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı Bektaş Yıldırım, “Bu anlamlı Muharrem ayının, Yas-ı Matem orucumuzun iftarında bizleri onurlandıran Sayın Valimiz Celalettin Cerrah’a, Sayın Belediye Başkanımız Kadir Kara’ya ve Sayın İl Emniyet Müdürümüz Tayfur Erdal Ceren’e şahsım ve topluluğum adına teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Kadir Kara ise, “Geçtiğimiz yıl sizlerle birlikte olmuştuk, bu yıl da Sayın Valimizin katılımıyla yine sizlerle birlikteyiz. Bizleri davet ettiğiniz için, bizlerle sofranızı paylaştığınız için, bizlere gönlünüzü, kucağınızı açtığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.VALİ CERRAH, ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NİN MUHARREM AYI İFTAR YEMEĞİNE KATILDI
Vali Cerrah ise iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz yıllarda gönlüm sizlerle birlikte olmayı arzu ediyordu ama bugüne nasipmiş. Bu akşam sofranızı, gönlünüzü bize açtınız. Bilin ki, gönlüm her zaman sizlerle birlikte. Çünkü ben Osmaniye’de yaşayan tüm vatandaşlarımı çok seviyorum ve Osmaniye’ye hizmet etmekten şeref ve gurur duyuyorum.“diye konuştu. Vali Cerrah, Muharrem ayının en kutsal aylarımızdan biri olduğunu da belirterek, “Muharrem ayımız hayırlı olsun. Allah ülkemize, milletimize dert keder vermesin” diyerek sözlerine son verdi.

Önceki İçerik10 ÇOCUK ÖLDÜRÜLDÜ!
Sonraki İçerikSamimiyet!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.