Terörist babası BDP’leri kovdu

‘Oğlumu siz yaktınız!”

İskenderun kırsalında ölü ele geçirilen PKK’lı terörist Baran Gülümser’in babası Arif Gülümser, Adli Tıp Kurumu önünde PKK’ya lanet yağdırıp BDP’lilere “siz benim oğlumu yaktınız” diye tepki gösterdi.
Hamaçınar yaylasında 12 Kasım’da asker ile PKK’lı töreristler arasında çıkan çatışmada ölü elegeçirilen PKK’lı terörist Dılgeş Dersim kod adlı Baran Gülümser’in cenazesi Adana Ali Tıp Kurumu Morgu’na getirildi.Terörist babası BDP’leri kovdu
Terörist cenazesini almaya baba Arif Gülemser geldi. Aslen Siirt’li olan ve İstanbul’da yaşayan emekli Arif Gülümser, Kürt Televizyonu Sterk TV’de, 4 yıl önce dershaneye giderken PKK tarafından kandırılıp dağa götürülen oğlu Baran Gülümser’in İskenderun’daki çatışmada ölü ele geçirildiği haberinin yayınlandığını öğrenip Adana geldi. Bir görevliyle morga giren Gülümser, ölü ele geçirilen teröristin oğlu Baran’a ait olduğunu teşhis etti. Baba Gülümser, nöbetçi cumhuriyet savcısına oğlu Baran’ı 4 yıldır görmediğini söyledi. Daha sonra Gülümser, iddiaya göre, kendisine yardımcı olmak için geldiklerini söyleyen bir grup BDP’liye, “Oğlumu siz öldürdünüz. Oğlumu bu hale siz getirdiniz. Sizinle işim yok” diyerek kovduğu belirtildi.

İHD’LİLERE DE TEPKİ GÖSTERDİ
Baba Gülümser, Terörle Mücadele Müdürlüğü polisleri ile sohbet ederken, cep telefonuyla kendisine cenaze için arayan İHD’lilere de, “Bizim sizinle işimiz yok” diyerek geri çevirdiği görüldü. Baba Gülümser, Adli Tıp görevlilerine de, “Oğlumun cenazesini benden başka kimseye vermeyin” dedi.
Oğlunun cenazesini uçakla İstanbul’a götürmek için uçağın kalkış saatini Adli Tıp Kurumu önünde bazı akrabalarıyla birlikte bekleyen baba Gülümser, oğlunu kandıran PKK’ya lanetler yağdırdı. Zaman zaman ağladığı görülen baba Gülümser, “Oğlum teknik lisede bilgisayar okuyordu. Hedefi üniversiteyi kazanmaktı. Dershaneye yazdırmıştım. 4 yıl önceydi. Dershaneye gidip gelirken oğlumu kandırıp elimden aldılar. Bir daha oğlumda haber alamadım. Oğlumu kandırıp terörist yapan PKK’lıların, PKK’nın Allah belasını versin, sonları oğlumdan daha kötü olsun. Onlarla bizim işimiz olmaz” dedi. Gazetecilerin sorularını cevaplamak istemeyen baba Gülümser, “Oğlumu kurban ettiler. Ne olur acılıyım, fazla üzerime gelmeyin, kimseyle konuşmak istemiyorum” diye konuştu. Baba Gülümser ve akrabaları terörist Baran Gülümser’in cenazesini Adli Tıp Kurumu’ndan öğle saatlerinde alıp toprağa vermek üzere uçakla İstanbul’a götürdü.

Önceki İçerikÖğretmenler Günü’nde öldü
Sonraki İçerikİskenderun Ülkü Ocakları 700 kişilik aşure dağıttı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.