10 ÇOCUK ÖLDÜRÜLDÜ!

Suriye Hava Kuvvetleri’ne ait 1 savaş uçağının, Türkiye sınırındaki Harim İlçesi ve Atma Köyü’ndeki muhaliflerin karargahlarını bombaladığı ileri sürüldü. Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ne bağlı Bükülmez Köyü’nün tam karşı tarafındaki Suriye’nin Atma Köyü ile Harim İlçesi’nde ordu ile muhalifler arasında günlerdir çatışmalar sürüyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren Suriye Hava Kuvvetleri’ne ait bir savaş uçağı, 4 sorti yaptı. Savaş uçağı, bölgedeki muhaliflerin karargahına bomba yağdırdı.10 ÇOCUK ÖLDÜRÜLDÜ!
Yaklaşık 1 saat süren hava saldırısında Harim ve Atma köyünde çok sayıda ölü ve yaralı olduğu ileri sürüldü.
Sınırın haricinde Esed’e bağlı savaş uçakları, dün Şam yakınlarındaki Deyr el Asafir bölgesinde sokakta oynayan çocukları hedef aldı.
Suriye’de hükümete bağlı savaş uçaklarının saldırısında 10 çocuk hayatını kaybetti. Başkent Şam’ın doğusundaki Deyr el Asefir bölgesinde çocukların parkta oynadıkları sırada sava, uçakları misket bombalarıyla saldırıda bulundu. İnternette yayınlanan görüntülerde çocukların cansız bedenleri ve olay yerine gelen ebeveynlerinin çocukları başında ağıt yakması görülüyor.
Çocuk parkından alınan görüntülerde yerde misket bombacıklarına benzeyen cisimler görülüyor. Video görüntülerinden ilkinde sokakta cansız yatan çocuklar ve ikinci bir videoda ise bir klinik içinde kızının cansız bedenine sarılmış perişan haldeki bir annenin görüntüleri izleniyor

Önceki İçerik“SAMİMİYET VE SEVGİ HERŞEYİN İLACIDIR”
Sonraki İçerikVALİ CERRAH, ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NİN MUHARREM AYI İFTAR YEMEĞİNE KATILDI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.