Gönül dostları bir arada..

İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni onurlandırdı. Yeni göreve gelen yönetim kurulu üyelerini kutlayan Vayısoğlu, İskenderun’da basının çok önemli bir görev üstlendiğini belirtti.
İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nu İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler karşıladı. Samimi bir ortamın oluştuğu ziyarette konuşan İGC Başkanı Şehmuz Aslan, Engin Vayısoğlu’nun kent için özellikle okullara yaptığı yardımlarla adından takdirle söz ettirdiğini belirtirken, basın ile ticaret borsası arasında da gönül köprüsü oluştuğunu kaydetti. Başkan Aslan ziyaretten dolayı Engin Vayısoğlu’na teşekkür etti. Gönül dostları bir arada..
İskenderun basınının zengin bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu ise, “Özellikle eğitime yaptığımız yatırımları basının aracılığıyla tüm kamuoyuna duyurduk. Buradaki amacımız başka firmaların da eğitime katkı sunmasıydı. Eğitime yaptığımız her destek bizleri bundan sonraki desteklerimiz için daha da kamçıladı. Çünkü eğitime yapılan yatırım insanlarımıza yapılan yatırımdır. 2013 bütçesi ile birçok okulumuza da daha yardımlarımız devam edecek. Ben Başkan Şehmuz Aslan şahsında yeni göreve gelen tüm gazeteci dostlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.