BJK Divan Kurulu Başkanı Dizdar’dan Hatay Beşiktaşlılar Derneği’ne ziyaret

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Av. Ali Rıza Dizdar, Hatay Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.
Dernek binasında gerçekleşen nezaket ziyaretine Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Akın, Onur Kurulu Başkanı Mehmet Çetindağ, As Başkan Serhat Bahadırlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ezer, Seda Seçkin, Basın Danışmanı M.Hüseyin Zorkun katıldı.BJK Divan Kurulu Başkanı Dizdar’dan  Hatay Beşiktaşlılar Derneği’ne ziyaret
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Av. Ali Rıza Dizdar yaptığı kısa açıklamada, Beşiktaşlı olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade ederek, Beşiktaş’a gönül veren herkesin büyük bir camianın çatısı altında toplandığını belirtti. Dizdar ayrıca, Beşiktaş’ın şu an keyif veren başarılı bir takım haline geldiğine dikkat çekti ve Beşiktaş’a gönül veren herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Takıma destek olun. Üyelik çalışmalarına ağırlık verin. Her zaman yanımızda olun. Hatay Beşiktaşlılar Derneği ekibini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Akın’da yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Av. Ali Rıza Dizdar’ı Hatay’da ve dernek çatısı altında ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Her zaman takımımızın yanındayız ve desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Biz Beşiktaş’a büyük bir aşk ile bağlıyız ve kalbimiz Beşiktaş sevgisi ile atıyor” dedi.
Başkan Akın ziyaret anısına, konukları Dizdar’a el yapımı bir Beşiktaş arma tablosunu hediye etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.