Kıskandıran ziyaret!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, geçtiğimiz hafta sonu geldiği İskenderun’da iş adamı Paşa Karaca’yı ziyaret etti. Ziyarette hasret giderilirken, tatlı sohbetler renk kattı.
İskenderun’a geldiği her fırsatta iş adamı Paşa Karaca’yı ziyaretiyle onore eden Bakan Ergin, takdir toplarken, Ziyaret bahane, dostluk şahane’ sözünü de perçinleştiriyor. Kıskandıran ziyaret!
Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Paşa Karaca’yı gerçekleştirdiği ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay eski Milletvekili İsmail Soylu, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, iş adamı Ahmet Mülayim, kentimizin tanınmış başarılı ve köklü esnafları katıldı. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise yapmış oduğu konuşmada iş adamı Paşa Karaca’nın İskenderun’a çok önemli hizmetler getirdiğini belirtti. Başarılı çalışmalarına bundan sonrada devam edeceğine inandığını kaydeden Milletvekili Karasayar, Paşa Karaca ile her zaman gönül birliktelikleri olduğunu ifade etti. Kıskandıran ziyaret!

Önceki İçerikMKÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN TEŞEKKÜR
Sonraki İçerikSPORCULARA MORAL VE MOTİVASYON YEMEĞİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.