“ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Hatay Fenerbahçe İlkokulu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkan Savaş’ın yanı sıra Başkan vekili Serdar Güven ve Belediye Meclis üyesi Osman Dokuzoğlu da katılım gösterdi.
Başkan Savaş ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyarette, Hatay Fenerbahçe İlkokulu Müdürü Abdulla Sönmez, Müdür Yardımcısı Tolga Aslan ve okul öğretmenleri hazır bulundu. Hatay Fenerbahçe İlkokulu Müdürü Abdulla Sönmez, Başkan Savaş’a okulun faaliyetleri hakkında geniş kapsamlı bilgiler verdi. Ayrıca Okul Müdürü Sönmez, Başkan Savaş’a kent genelinde yürüttüğü çalışmalar ve Hatay Fenerbahçe İlkokulunun sorunlarını gidermede bugüne kadar verdiği destekten ötürü teşekkür etti.“ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Fenerbahçe İlkokulu ziyaretinde, göreve geldiği ilk günden itibaren eğitim kurumlarına ayrıcalıklı gözle baktıklarını ve bu nedenle okullara yardımda bulunduklarını ifade etti. Savaş, öğrencilerin çağdaş mekanlarda eğitim almalarının başarı seviyesini yükselteceğini belirterek, “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Geleceği inşa ederken evlatlarımızın sorunsuz, modern ortamlarda eğitim ve öğretim görmesini isteriz. Okullarımıza yönelik yapılan bu ziyaretlerde esas amacımız varsa yetersizlikleri yerinde tespit etmek ve gidermektir” dedi.
Başkan Savaş ziyaretin sonunda Hatay Fenerbahçeliler İlkokulu müdür ve öğretmenleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.