Resimlerle Atatürk!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 74. Yıldönümü nedeniyle Primemall AVM’de düzenlenen ‘Atalar Koleji Geleneksel 7. Atatürk Fotoğrafları’ konulu sergi büyük ilgi gördü..
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; Atatürk’ün, 74 yıl önce sonsuzluğa uğurlanmış olmasına rağmen, gönüllerde ve zihinlerde ölümsüzleştiğini belirtti.Resimlerle Atatürk!
Atalar Koleji, Atatürk’e ait 170 fotoğraflık muhteşem bir sergiye imza attı. AVM’deki sergi açılışına, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Atalar Koleji ortaklarından hayırsever işadamı Nuri Üysen, Hasan Bahtiyar, Atalar Koleji Müdürü Erkan Karaca, öğretmen, öğrenciler ve davetliler katıldı. Açılışta, davetlileri bekleyen güzel bir sürpriz vardı. Atalar Koleji öğrencilerinden oluşan bir koro, sergi odasının dışında davetlilere birbirinden güzel Atatürk şarkılarını seslendirdi.
Atalar Koleji Müdürü Erkan Karaca ise yaptığı kısa konuşmada, “Biz Atalar koleji, kurulduğumuzdan bu yana çağdaş, bilimsel ve aktif yenilikçi bir eğitim sistemini takip ediyoruz. Hatay’da birçok yeniliği ilk uyguladığımız için gurur duyuyoruz. Bu hafta Ulu Önder Atatürk’ü anma haftası. Biz 7 yıldır her 10 Kasım’da O’nun anısını tazelemek, İskenderunlular’a hem sanatsal hem tarihi bir hizmet sunmak için seçkin fotoğraflarından oluşan ‘Atalar Koleji Geleneksel 7. Atatürk Fotoğrafları’ sergisini sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu sergi umarız ki, izleyenlerin ruhunda hüznün yanı sıra Atatürk ilkelerine daha sıkı sarılmanın bir aracı olur” diye konuştu.
Karaca’nın konuşmasının ardından tüm davetliler, Büyük Devlet Adamı Atatürk’ün birbirinden güzel fotoğraflarını incelerken, bağlılık mesajı verdiler..

Önceki İçerikSUYA SIFIR ZAM!
Sonraki İçerikÖNDE’YE ZİYARETLER SÜRÜYOR
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.