“Senaryoların panzehiri kardeşliktir”

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, 18 ay önce başlattığı birlik ve beraberlik toplantılarına aralıksız devam ediyor. Dayanışma buluşmaları çerçevesinde geçtiğimiz günlerde Dörtyol İlçesine giden Başkan Savaş, Dörtyol ilçesi ve bu ilçeye bağlı beldelerin kanaat önderleri ile bir araya geldi.
Dörtyol İlçesi Özerli Mahallesi Merkez Cami İmamı Ahmet Benli’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Özerli Mahalle sakinleri, Dörtyol’a bağlı beldelerin din adamları ile kanaat önderleri iştirak etti.“Senaryoların panzehiri kardeşliktir”
Dörtyol İlçesi Özerli Mahallesi Merkez Cami İmamı Ahmet Benli toplantıda yaptığı konuşmada, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın 18 ay önce başlatmış olduğu birlik beraberlik toplantılarının Hatay genelinde büyük önemi olduğunu, bu toplantının yapılmasında en büyük pay sahibi olan Başkan Savaş’ın katılmasından dolayı ayrı bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş yapılan toplantıların “Yaklaşık 18 aydır, belde belde, ilçe ilçe ve köy köy dolaşarak birlik beraberlik toplantılarını sürdürüyoruz. Bu toplantılarımızın amacı Hatay insanımızın birlikte hareket etmesi ve dış mihrakların fikirlerine ayak uydurmamasıdır. Hatay üzerinde çeşitli senaryolar yazılıyor, çiziliyor. Hatay insanı artık bu senaryoları okumak yerine kendi senaryosunu kendi yazıp kendi geleceğini kendi yönlendirmelidir. Hatay genelinde bulunan yüzyıllardır süre gelen kardeşlik, huzur, barış ortamını gelecek kuşaklara aktarmamız gerekir. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras da budur” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.