“İLÇE STATÜSÜ PAYAS’A HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Geçtiğimiz hafta sonu Payas beldesini ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, düzenlediği ziyarette Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’la bir araya geldi.
Payas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Bekir Altan ve Payas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş Başkan Altan ve itfaiye personeliyle sohbet etti, memlekette yapılan hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Payas’taki ziyarette Belediye Başkanı Bekir Altan ve İtfaiye Müdürlüğü personeli ile çay içerek sohbet eden Belediye Başkanı Savaş, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in girişim ve destekleriyle, Büyükşehir yasası kapsamında önümüzdeki süreçte ilçe statüsüne kavuşacak olan Payas Beldesi’ne hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek Payas’a düzenlediği nezaket ziyaretini tamamladı. “İLÇE STATÜSÜ PAYAS’A HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve İtfaiye Müdürlüğü personeli, beldelerine yaptığı ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Altan, Büyükşehir yasası kapsamında ilçe olmaya hazırlanan Payas’a verdiği destek, emek ve katkılardan ötürü Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e ve nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Savaş’a teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.