AK Parti yeni Eğitim-Bir Sen yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ dedi

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yeni göreve gelen Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Eğitim-Bir Sen’e konuk olan AK Parti İlçe Teşkilatı’nı çiçeği burnunda başkan Mehmet Altay ve sendikanın yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette konuşan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, eğitimin ülkede çok önemli olduğunun altını çizerek, bu kapsamda eğitimcilerin haklarını korumak adına yapılan sendikal faaliyetlerin de öneminden bahsetti. Eğitim-Bir Sen’in yeni başkanı Mehmet Altay’ı yakından tanıdığını, bu görevi yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte layıkıyla yerine getireceğini kaydeden Başkan Feriz, yeni yönetim kurulunu çalışmalarında üstün başarılar diledi.AK Parti yeni Eğitim-Bir Sen yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ dedi
Ziyaretten dolayı onurlandıklarını belirten Eğitim-Bir Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay ise, daha değişik okullarda görev yaptığını ve en son İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduğunu hatırlatarak, “Eğitim çıtasının kentimizde yükselmesi için arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü eğitimli bir toplum her zaman yükselir. Sendika olarak ta öğretmen arkadaşlarımızın haklarını her zaman korumak adına elimizden gelen tüm gayreti sergileyeceğiz” diye konuştu. Altay ziyaretlerinden ötürü AK Parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.