Homend Fenerbahçe’ye takıldı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin üçüncü hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda konuk olduğu Homend Antakya Belediyesi’ni 60 – 67 mağlup etti. Karşılaşmada büyük bir çekişme yaşanırken, rekabet istatistiklere de yansıdı. Üçüncü haftada üçüncü galibiyetini elde eden Fenerbahçe, ribauntlarda rakibine 48-43’lük üstünlük kurdu. İki sayılık atışlarda ise sarı lacivertliler yüzde 36 (21/58), Homend Antakya Belediyesi ise yüzde 41’le (19/46) mücadele etti.
Karşılaşmanın en skorer oyuncusu Fenerbahçe adına 27 sayı, 14 ribaund üreten Angel Mc Coughtry oldu. Sarı lacivertlilerde ayrıca Cappie Pondexter 13 sayı, 6 ribaund; Anastasiya Verameyenka 9 sayı, 9 ribauntla maçı tamamladı. Ev sahibinde ise Jana Vesela 16 sayı, 5 ribaund, 4 asist; Jolene Anderson 14 sayı; Dubravko Dacic de 13 sayı, 10 ribauntla oynadı.Homend Fenerbahçe’ye takıldı
Maça Jolene Anderson ve Jana Vesela’nın sayılarıyla 6-0’lık seriyle başlayan Homend Antakya Belediyesi karşısında Fenerbahçe, 7-0’lık seriyle öne geçti (6-7). Sarı lacivertliler adına bu bölümde 12 sayı üreten Angel Mc Coughtry ilk çeyreğin 16-22’lik skorla geçilmesinde büyük rol oynadı.
İkinci periyotta rakibine oranla daha iyi savunma yapan ev sahibi bir ara 32-29 öne geçmesine karşın soyunma odasına 32-36’yla girildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da çekişmeli mücadele devam etti. Fenerbahçe Angel ve Cappie Pondexter devreye girerken Antakya Belediyesi bunlara Naile İvegin Çırak’la cevap verdi ve üçüncü çeyrek 48-52 tamamlandı.
Final periyotunda ev sahibi müthiş bir mücadele sergilese de Fenerbahçe, rakibini maç sonuna kadar geride tutmayı başararak 60-67’lik galibiyet almayı başardı.

Önceki İçerikAK Parti ile muhalefet partili belediyeler arasında dağlar kadar fark var
Sonraki İçerikİskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde; GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.