Çelik-İş Sendikası’nda Metin Önde dönemi

Çelik-İş Sendikası olağan kongresi İSDEMİR konferans salonunda yapıldı.
Tek liste halinde gidilen seçimlerde Başkanlığa Metin Önde seçilirken, Şube Sekreterliğine Hacı Gönül, Şube Mali Sekreterliğine Tuncay Avcı, Şube Teşkilatlandırma sekreterliğine Musa Okçu, Şube Eğitim Sekreterliğine Murat Kayış getirildi. Yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise Yaşar İnal, Hamza Bilgin, İlker Bukağıkıran, Osman Ayan ve Fethi Dursun seçildi.Çelik-İş Sendikası’nda Metin Önde dönemi
Düzenlenen kongrede bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, “Çelik-İş Sendikası ülke genelinde ve bölgemize önemli çalışmalara imza atmaktadır. Bizim işverenler ile hiçbir sorunumuz yoktur. Amacımız işçilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesini ve refah seviyelerinin artmasını sağlamaktır” dedi.
Çelik-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun ise Çelik-İş Sendikası’nın işçinin haklarını savunan bir sendika olduğunu belirterek, “Şahsım sendikanın her kademesinde görev yaptı. Görev yaptığım süre içerisinde her zaman işçi arkadaşlarımın yanında oldum. Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Umuyorum ve diliyorum yeni yönetim bir çok başarılı çalışmaya imza atacaktır” dedi.
Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı’na seçilen Metin Önde ise kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.