AK Parti ile muhalefet partili belediyeler arasında dağlar kadar fark var

İskenderun AK Parti ilçe teşkilatı aylık belde divan toplantısını gerçekleştirdi. Bekbele beldesinde başlanılan toplantıya Karayılan beldesinde son verildi.
Toplantı saygı duruşunun ardından istiklal marşının okunması ile başladı. Toplantıda ilk konuşmayı Başkan Dr. Uğur Feriz yaptı. Feriz, AK Parti İktidarı boyunca söz verilen her şeyin hayat geçirildiğini belirterek, şöyle konuştu; “Büyükşehir yasasının tüm topluma daha iyi hizmet edebilmek için çıkarıldığını biliyorum. Çünkü bugün AK Parti belde belediyeleri ile muhalefet partili belediyelerini karşılaştırdığımda arada dağlar kadar fark olduğunu görüyoruz. AK Partinin amacı bu hizmetleri tek bir merkezden yaparak belediye ayırmadan hizmetleri daha iyi bir şekilde götürmeyi planlıyor.AK Parti ile muhalefet partili belediyeler  arasında dağlar kadar fark var Bugün siyaset yapan bazı siyasetçiler Büyükşehir olduğumuzda köyler nasıl hizmet gidecek diye propaganda yapıyorlar. AK Parti zihniyetinde dün nasıl köylere hizmet gittiyse, yolları, altyapısı nasıl yapıldıysa yine öyle olacak yine hizmetler daha fazla gelmeye devam edecek. Artık dünyada sınırlar kalkmış ve bizler daha 2012’de sınırlara takılıyoruz. Biz vatandaşımızın yaşadığı bu sorunları görüp de diğerleri gibi duyarsız olamıyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım sabahlara kadar çalışıp hemşerilerimizin sorunlarına deva olabilmek için çare arıyoruz. Fakat İskenderun belediyesi ak belediye olmadığı için tam kapsamlı hizmet veremiyoruz” şeklinde konuştu.
Bekbele, Denizciler, Azganlık, Sarıseki ve Karayılan da yapılan toplantıların ardından Divan Kurul toplantısı son buldu. Toplantılara AK Parti İlçe teşkilatı, Belde Belediye başkanları, Belde başkanları ve birçok partili katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.