“Saldırıyı iyi analiz etmemiz gerekiyor*

“Saldırıyı iyi analiz etmemiz gerekiyor*MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, İskenderun’da bomba yüklü aracın patlatıldığı bölgede bulunan kardeşi Garip Şandır’a ait akaryakıt istasyonunu ziyaret etti. Şandır, terör örgütünün Hatay’da bir kez daha başarısız olduğunu söyledi. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, İskenderun’da önceki gün akşam içinde bomba bulunan aracın patlatıldığı yerdeki kardeşi İskenderun Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır’a ait akaryakıt istasyonunu ziyaret etti. Patlama nedeniyle maddi zararın meydana geldiği, çalışanların ise ölümden döndükleri istasyona İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin ve üyeler de gelerek, Garip Şandır’a ‘geçmiş olsun’ dedi.
Burada bir değerlendirme yapan Mehmet Şandır, “Bu saldırı İskenderun’a, güvenlik güçlerimize karşı yapılan bir saldırıdır. Terör örgütünün saldırıyı bu noktada gerçekleştirecek cesareti bulmalarını iyi analiz etmemiz gerekiyor. PKK son aylarda Hatay’da 4. kez bombalı saldırı girişiminde bulundu ve güvenlik güçlerimizin başarılı çalışmaları neticesinde dün akşamki saldırı da başarısızlıkla sonuçlandı. Ben başta Hatay Valimiz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum, İskenderun’a geçmiş olsun” dedi.
Patlama sırasında aracına benzin almak için istasyonda bulunan İskenderun Belediye Meclis üyelerinden Mustafa Özen ise, istasyona giriş yaptığı yerde bulunan aracın kendisinin geçmesinin 15 saniye sonrası patladığını, şans eseri kurtulduğunu söyledi.

Önceki İçerikKöprünün ikinci bölümünün son perde betonu döküldü
Sonraki İçerikGenç MÜSİAD Hatay Şubesi eğitim semineri gerçekleştirdi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.