Genç MÜSİAD Hatay Şubesi eğitim semineri gerçekleştirdi

MÜSİAD Hatay şubesi, Gençlik kolları koordinesinde üyelerine, eğitim semineri gerçekleştirdi.
Usta gazeteci ve yazar Hüseyin Öztürk’un konuşmacı olarak davet edildiği ‘Ahilik ilkeleri doğrultusunda kişisel gelişim ve beden dili kullanımı’konulu eğitim seminerine MÜSİAD Hatay şubesi gençlik kolları üyelerinin yanı sıra MÜSİAD a üye iş adamları da katıldı. Genç MÜSİAD Hatay Şubesi  eğitim semineri gerçekleştirdi
Genç MÜSİAD Hatay şube başkanı Vedat Ergünbaş yaptığı yazılı açıklamada, “Şube başkanımız Fatih Tosyalı ve onun çok değerli şube üyesi iş adamlarının biz gençlere verdiği sonsuz güven nezaretinde bölgemizde çeşitli çalışmalarda bulunmaktayız. Ticarete atılma safhasında bulunan ve iş dünyası ile kısa bir zaman içerisinde tanışacak olan genç üyelerimize yönelik olarak düşündüğümüz ve tertiplediğimiz Ahilik ilkeleri doğrultusunda kişisel gelişim ve beden dili kullanımı konulu eğitim seminerinin katılımcılara çok şey kattığı kanaatindeyiz.
Özellikle bu eğitim semineri ile,karakterli ve yüksek ahlaklı insanların yetiştirilmesinde önemli rol alan ahilik kavramı hakkında edindiğimiz bilgiler ışığında iş dünyasına ve cemiyet hayatına hazırlıklı olabilmeyi hedefledik.
Konuşmacı olarak davet ettiğimiz ve bizi kırmayarak eşiyle beraber katılım sağlayan, engin tecrübe ve bilgilerini bizlere aktaran Gazeteci- yazar Hüseyin Öztürk beye bu bağlamda teşekkür ediyoruz. Bizlere tecrübe ve nasihatları ile sürekli destek veren MÜSİAD Hatay şubesi başkanı Fatih Tosyalı ve değerli üye iş adamlarına teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz. Bu ve buna benzer çalışmaları üyelerimizle beraber çeşitli zamanlarda tekrarlayacağız” dedi.
Eğitim Semineri; sponsorlar ERDOOR, İNPARK VE ARSLANMETAL temsilcileri aynı zamanda Gençlik kolları Yönetimini oluşturan Vedat Ergünbaş, A.Kadir İnan, Yusuf Arslan’ın, konuşmacı Hüseyin Öztürk’e plaket takdimi ile son buldu.

Önceki İçerik“Saldırıyı iyi analiz etmemiz gerekiyor*
Sonraki İçerik“Hatay buzdağının görünen yüzü”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.