Bayramda ‘puan’ coşkusu!

Bu hafta Hatay’ın profesyonel ligde mücadele eden dört takımından üçü de rakiplerini yenerek üçer puanı hanesine yazdırırken, Hatayspor konuk ettiği Pendikspor karşısında 0-0 berabere kalarak tek puana razı oldu.
Hatay’ın ikinci ve üçüncü lig temsilcilerinden Hatayspor beraberlikle haftayı kapattı, İskenderun Demirçelikspor, İskenderunspor 1967 ve Kırıkhanspor üçer puanı hanelerine yazan takımlar oldu.
Bayramda ‘puan’ coşkusu!
İDÇSPOR –BAYRAMPAŞASPOR 1-0
Kırmızı lacivertli takım kendi evinde konuk ettiği Bayrampaşaspor’u tek golle geçti. 38’inci dakikada Hüseyin’in kafa şutu ile gelen altın değerindeki üç puanlık golün ardından Demirçelikspor bir türlü ikinci golü bulamadı. Haftayı üç puanla kapatan İskenderun demirçelikspor gurubunda da 12 puanla sekizinci sırada yer aldı.

HATAYSPOR–PENDİKSPOR 0-0
Hatay’ın ikinci lig temsilcilerinden Hatayspor Pendik’i konuk etti. Pendik İle Reyhanlı şehir stadında karşılaşan Bordo Beyazlılar aradıkları golü bir türlü bulamadı. Doksan dakikanın bittiğinde her iki takım puanları paylaştı. Gurubunda namaglûp olan Hatayspor On bir puanla yedinci sırada haftayı kaptı.

İSKENDERUNSPOR 1967- ADIYAMANSPOR 3-2
Cumartesi günü İskenderunspor 1967 kendi evinde konuk ettiği Adıyamanspor’u geçerek üç önemli puanın sahibi oldu. Turuncu mavili takım ligde on ikinci sırada on puanla haftayı tamamladı.

KIRIKHANSPOR- KASTAMONUSPOR 3-0
Kırıkhan’da Kastamonuspor’u konuk eden Sarı lacivertli takım cezası nedeni ile maçı seyircisiz oynadı. Karşılaşmanın 28’inci dakikada Volkan ile üstünlüğü yakalayan kırıkhanspor ilk yarıyı tek gol üstün kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 77’inci dakikada Tahir, 79’uncu dakika da da Özkan’ın golleri ile skoru üçledi.
Karşılaşmanın kalan süresinde baka gol olmayınca Sarı lacivertli ev sahibi takım Kastamonuspor karşısında üç golle üç puanın sahibi oldu. Gurubunda on puanla on ikinci sırada haftayı kapattı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.