YKM SEZONA İDDİALI GİRDİ!

Kendine özgü çizgisi ile İskenderun’ da mağazacılığın öncü ismi YKM, aradığınız her şeyi aynı çatı altında bulabileceğiniz ve kendi stilinizi yaratabileceğiniz tek adresiniz olma yolunda hızla ve emin adımlarla ilerliyor.
Kendi markalarının yanı sıra, yerli-yabancı birçok seçkin markanın koleksiyonlarını da bünyesinde barındıran İskenderun YKM’ e Kış’a Merhaba defilesi ile Farklı renk ve desenlerin birbirleriyle uyumu vurgulanırken YKM’ nin Sonbahar & Kış Koleksiyonu’nda yer alan yüzlerce marka arasından bu kez kendinizi seçeceksiniz.
Kokteyl ve Müzik eşliğinde başlayan parti, zarif çizgilerin hakim olduğu Bay-Bayan için hazırlanan özel tasarımların tanıtıldığı defile ile sürdü.
YKM İskenderun Şube Müdürü Orhan Bozkurt ‘’Bu hafta itibariyle Sonbahar-Kış sezonu ürünleri müşterilerine sunmaya başladık. Bu sezonda 70 bin ürünle İskenderun’da en fazla ürün çeşidi olan mağaza konumundayız ve herkesi Mağazamıza bekliyoruz.’’ dedi.YKM SEZONA İDDİALI GİRDİ!
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği defilede birbirinden tüm marka, ürün, desen ve renk alternatifi, kendinizi ve stilinizi keyifle seçme fırsatı veriyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.