Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Mustafa Mor, bayrağı Nurettin Aydemir’e teslim etti. İskenderun’da başarılı çalışmalarla adını duyuran İskenderun Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi yaşandı. İşlerinin yoğunluğu sebebi ile kendi isteği ile başkanlığı bırakan İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Mor’un yerine Nurettin Aydemir getirildi.
Devir teslim töreninde Başkan Mustafa Mor, Kur’an-ı Kerim’i öperek yeni İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir ‘e verirken, “Yeni dönemde görevini yapacak olan arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” dedi.Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi
Ülkü Ocağı İskenderun temsilciliği binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine MHP Hatay il başkanı Adnan Akdaş, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Naci Akkaya, Belediye Meclis Üyeleri, Ülkü Ocağı İlçe Başkanları, Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi Teşkilat Sekreteri Metin Önder ve Ülkü Ocağı üyesi gençlerle, MHP’li vatandaşlar katıldı.
Devir teslim töreninde konuşan yeni ocak başkanı Nurettin Aydemir, “İnşallah sizlerin destekleri ve Allah’ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız. Camiamızın birlik beraberliği, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı, ocağımızın kültürel ve eğitim faaliyetleri noktasında daha aktif hale gelmesi için gayret edeceğiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.