“Kurban Bayramı’nı terör saldırılarından dolayı hüzünlü kutluyoruz”

İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Nurettin Aydemir, Türk İslam aleminin kurban bayramını bir mesajla kutladı.
Bir süre önce İskenderun ülkü ocakları başkanlığı görevini Mustafa Mor’dan devir alan Nurettin Aydemir yaptığı yazılı açıklama ile başta İskenderun halkı olmak üzere Türk ve İslam aleminin kurban bayramını kutladı.
Nurettin Aydemir açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “Yaşadığımız ağır ve kasvetli günlerden sonra Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz. Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından birisi olan Kurban Bayramı’nı terör saldırılarından dolayı içimiz hüzünlü, gözümüz nemli de olsa huşuyla kutluyoruz.
Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır.“Kurban Bayramı’nı terör saldırılarından dolayı hüzünlü kutluyoruz”
Birbirimize daha çok yaklaşmanın büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır. Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle taltif etmek sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır.
Bu duygular içerisinde İskenderun ve Hatay’lı hemşehrilerimin ve tüm Türk – İslam Alemi’nin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramın milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.