Bu plaket Naciye nineyi taçlandırdı

Eğitime katkılarıyla ve hayırseverlik yönüyle bir anda bölge halkının gönlüne taht kuran Naciye Düzen’i İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, plaketle ödüllendirdi. 84 yaşındaki Naciye ninenin plaket takdimi sırasında oldukça duygulandığı görüldü.
İskenderun’da önce Naciye Düzen Anaokulu’nu yaptıran ve akabinde Oktay-Suna Tekin Kardeşler İlköğretim Okulu’nun temelini atan Düzen ailesi İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun konuğu oldu. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Düzen ailesiyle bir araya gelen İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, yüreği şefkat dolu Naciye Düzen’i ve evlatlarını ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Burada konuşan Naciye Düzen, okul yaptırmanın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Hatay Valisi Celalattin Lekesiz ve İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun her zaman şefkatli yaklaşımlarını gördüklerini ve her konuda yardımlarını esirgemediklerini belirten Naciye Düzen, eğitime yapılan yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu ifade etti. Bu plaket Naciye nineyi taçlandırdı
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, Naciye Düzen’in hayırseverliğe alıştığını belirterek eğitime katkılarından ötürü teşekkür etti. Naciye Düzen’in kalplerde taht kurduğunu dile getiren Kaymakam Su, Naciye Düzen’e uzun ömürler diledi.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Naciye Düzen’e eğitime katkılarından ötürü plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.