YAKIŞMADI!

İskenderun CHP ilçe örgütü şehrin en işlek meydanına astığı dev pankartla ‘ötekileştirme’ yaklaşımıyla ‘birlik ve beraberlik’ duygularımızın altına dinamit koyuyor.. İskenderun Belediyesi çalışanları tarafından belediyeye ait Şehit Pamir caddesindeki çok katlı otoparka boydan boya asılan dev pankart tepki gördü. AK Parti’yi bölücülük yapmayla suçlayan pankartta, ‘Arsuz halkı uyuma’ deniliyor ama Arsuz’un ilçe olmasıyla ilgili tek bir görüş yok..
Öte yandan.. Mustafa Kemal, Gürsel ve Meydan mahallelerinin Arsuz’a bağlanması eleştiriliyor.. Oysa, komisyonda gerekli değişiklik yapıldı
YAKIŞMADI!
Milletvekillerinin müdahil olduğu bu değişiklikten, CHP’nin bilgi sahibi değilmiş gibi ‘etnik yapıya’ göre insanları galeyana getirmesi şaşkınlık yarattı. CHP teşkilatı, büyükşehir tasarısında ilçe yapılan Arsuz’a “memleketine sahip çık” uyarısıyla ne anlatmaya çalışıyor, insanlar merak ediyor..
Pankartın ayrıca, belediye işletmesinde olan bir binaya asılması tepkilere yol açtı. Çevre esnafı; su şebekesi, çöp, iskele ve daha birçok yatırımda AK Parti’nin desteğini alan belediyenin bu yaptırımını da doğru bulmadıklarını söylediler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.