Soyunma odaları ve duş kabinleri yapamayacak mıyız!

İskenderun Beş temmuz Festivali’nde gerçekleştirilen Garanti Plaj Futbol Turnuvası’nın İskenderun şampiyonu Hatay bölgesini temsil etmek için Alanya’ya gedecek. Turnuvada şampiyonu olan İskenderun Lagos Plaj Futbol Takımı hazırlıklarını tamamladı.
Soyunma odaları ve duş kabinleri yapamayacak mıyız!
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvanın bir ayağının da İskenderun’da gerçekleştirildiğini belirti. Turnuvaya ilginin bir hayli fazla olduğunu vurgulayan Dik, “İki yıl üst üste şampiyon olan İskenderun Lagos, ilimizi Alanya’da temsil etmek üzere 10 Ekim’de İskenderun’dan çıkarak Alanya’ya gidecek. Burada Türkiye şampiyonasının ayağı oynanıyor. İnşallah burada başarılı olarak kentimiz İskenderun’u ve Hatay’ı iyi temsil ederek ilçemize döneriz. Geçen yıl yapılan şampiyonadan dersler çıkardık. Bu yıl daha düzenli ve tertipli bir ekip kurduk. Kentimizin tanıtımı için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi. İskenderun’un Alanya’dan farkının olmadığını kaydeden Dik, “Plaj futbolunda Türkiye final ayaklarının oynandığı Alanya’ya ülkenin her bölgesinden takımlar geliyor. İnanılmaz bir hareketlilik var. Bu konuda bizlerde tesislerimizi zenginleştirerek bu şampiyonaları İskenderun’da yapabiliriz. Ancak bu konuda belediyemizin de gerekli desteği sağlaması lazım! Şu anda yapılan bir tesis var. Bunların yanına soyunma odaları, duş alacak yerler gerekiyor. Eğer bunlar olursa bizlerde elimizden geleni fazlasıyla yaparız” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.