Gururlandıran ödül

Erzin’de eğitim veren Şükrü Paşa Ortaokulu öğrencileri “bana bir mikrofon yeter” Avrupa Dil Yarışmasında ödüle layık görüldü. Fatih Projesi Kapsamında AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nca yapılan yarışmaya katılan Şükrü Paşa Ortaokulu öğrencileri ödül almaya hak kazandı. Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle öğrencilerin ödüllerini takdim etti.
Gururlandıran ödül
Yarışma hakkında bilgiler veren İngilizce Öğretmeni Erdim Koç, karaokenin amatör şarkıcıların mikrofon eşliğinde oynadığı interaktif bir video oyunu olduğunu söyledi. İlk olarak 1970 yılında Japonya’da keşfedilen oyunun şimdi Avrupa ve Amerika’da popüler olduğunu söyleyen Koç, öğrencilerinin de bu bağlamda ödül almalarının sevindirici olduğunu kaydetti. Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Bahadır Aslan, Belediye Başkanvekili Mehmet Karakurt, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Ayşegül Üzer, kurum amirleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve öğrencilerin katıldığı programda öğrencilerin ödülü ve çeşitli hediyeleri takdim edildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.