Antakya Medeniyetler Korosu Hollanda’nın Ultrech Şehrinde Konser Düzenledi

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, geçtiğimiz hafta İtalya ziyaretinin ardından Türkiye ile Hollanda’nın 400.İş Hukuku kutlama etkinliklerine katılım göstermek ve şehrimizden etkinliklere iştirak eden delegasyona başkanlık etmek üzere Hollanda’ya ziyaret gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş Hollanda’nın Ultrech şehrinde Türkiye ile Hollanda’nın 400.iş hukuku kutlama etkinlikleri kapsamında Antakya Medeniyetler Korosu’nun düzenlediği konsere katıldı. Antakya Medeniyetler Korosu konseri Hollanda’nın Ultrech şehrinde Dom katedralinde düzenlendi. Belediye Başkanı Savaş, Ultrech Belediyesi ile Lahey Kültür Ateşeliği’nin ortaklaşa düzenlediği etkinliklerde ilimiz delegasyonuna başkanlığını yürüttü.Antakya Medeniyetler Korosu Hollanda’nın Ultrech Şehrinde Konser Düzenledi
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İtalya ve Hollanda ziyaretlerinin ve burada düzenlenen etkinliklerin Hatay’ın tarihi, kültürel zenginliğini, medeniyet birikimini, barış, kardeşlik ve hoşgörü ortamını tanıtmak için önemli fırsatlar olduğunu dile getirirken, Hollanda ve İtalya’da Hatay’ı en güzel şekilde tanıttıklarını ve temsil ettiklerini belirtti. Antakya Medeniyetler Korosu Derneği Başkanı Yılmaz Özfırat ise yaptığı açıklamada; üstlendikleri misyon ve vizyonlarıyla Hatay’ı Avrupa ülkelerinde ve dünyanın her bölgesinde tanıtmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, kendilerini Hollanda’da yalnız bırakmayan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve beraberindeki heyete teşekkür ettiklerini belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.