‘Birlik ve beraberliğinizi koruyun’

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve Emniyet Müdürü Cengiz Başar, esnafların aylık toplantısına konuk oldu..

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, esnaf ve sanatkarların aylık toplantısına konuk olarak katıldı. İskenderun Meyve Sebze Satıcıları ve Manavlar Odası’nın düzenlediği toplantı, İskenderun Belediyesi Toptan Sebze ve Meyve Hali toplantı salonunda düzenlendi.
‘Birlik ve beraberliğinizi koruyun’
İskenderun Meyve Sebze Satıcıları ve Manavlar Odası Başkanı İhsan Bilen’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz ile oda başkanları katıldı.
Yaptığı konuşmasında, ayda bir kez kahvaltılı toplantı vesilesiyle birararaya gelindiğini belirten Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, her zaman yanlarında olan Kaymakam Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Emniyet Müdürü Cengiz Başar’a teşekkür etti.
İskenderun’daki kardeşlik, birlik ve beraberlik ortamını her zaman gıptayla izlediğini belirten Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz, “Biz Antakya’da şer güçlerin oynamak istediği oyunları aştık. İskenderun’da basından izliyoruz. Birkaç gündür nasıl yöneticileri, yetkilileri yıpratır zarar veririz siyasi hesapları var. Bu oyuna gelmeyin. Birlik ve beraberliğinizi koruyun. Belediye Başkanımız vatanını, milletini, ülkesini seven, milliyetçi, Atatürkçü bir insan. Üç yıldır basın toplantılarında her zaman söylüyorum. Esnaf ve sanatkarımıza her zaman yardımcı oluyor, destek veriyor. Buradaki birlik ve beraberliği gıptayla izliyoruz. Her zaman birlikte, dayanışma içinde olun. Bu konuda basına büyük görev düşüyor. Basının da birlik ve beraberlik konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inancımız tamdır” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.