Baysal ve Cerrahoğlu tesisleşmenin önemine dikkati çektiler.

“Artık söz değil, eylem icraat zamanı!”

Türkiye Futbol Adamları Derneği Başkanı Ömer Baysal ve genel sekreter Akın Cerrahoğlu İskenderun’da bir an önce tesisleşmenin gerektiğini açıkladılar.
Dernek Başkanı Baysal, Türkiye de İskenderunspor’un adının çok büyük olduğunu ancak tesisleşme anlamında İskenderun’da hiçbir çalışmanın olmadığını söyledi.
Baysal ve Cerrahoğlu tesisleşmenin önemine dikkati çektiler.
Genel sekreter Akın Cerrahoğlu ise, Türkiye’de birçok kulübün tesisleşmeye önem verdiklerini belirterek, “Ancak, İskenderun’a baktığımızda ise burada takımın antrenman yapacağı tesis bile yok. Kentimizi profesyonel ligde temsil eden İskenderunspor’un günlük antrenman yapacağı saha bulamıyor. Hergün teknik heyet bir yerler arıyor. Beldelerde, köylerde eğer boş saha varsa oraya gidip antrenman yaparak günü kapatıyorlar. Bu iş böyle gitmez. Artık yeter koca İskenderun’a bu yakışmıyor. Türkiye’de herkes burayı çok büyük ve güçlü bir yer olarak bilirken, biz kentimize dönüp baktığımızda ise hiçbir şey göremiyoruz. Artık söz değil eylem zamanıdır. Tüm futbolcu arkadaşlarımız ve spor adamları olarak hunilerle futbol toplarıyla trafik seyrinin yoğun olduğu yerde top oynayarak eylem yapmayı bile düşünüyoruz. Gün birlik ve beraberlik günü kentimizin spor anlamında gücünü sahaya da yansıtmak lazım bu konuda gerekli tüm girişimlerimizi yapacağız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.