Müdahalemiz olmadı

CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve Mevlüt Dudu, partisinden istifa ettiğini açıklayan Yeşilpınar beldesi Belediye Başkanı Malik Kılıç’ın iddialarına cevap verdi.
Müdahalemiz olmadı
CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Hatay İl Binası’nda düzenledikleri basın toplantısında yaptığı konuşmada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kente ziyaretiyle ilgili program hazırlanırken görüşlerine başvurulmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun programında yaşanan aksaklıklardan milletvekillerinin sorumlu tutulmak istenmesinin iyi niyetli bir yaklaşım olmadığını belirten Eryılmaz, “Yeşilpınar Belediyesi hizmet binasının açılışı programı il başkanı tarafından hazırlandı ve bu konuda hiçbir milletvekilinin herhangi bir müdahalesi kesinlikle olmadı” dedi.
Partiden istifa eden Belediye Başkanı Kılıç ile hiçbir sorunlarının olmadığını ifade eden Eryılmaz, şöyle devam etti:
“Biz üç milletvekili olarak, genel başkanımızı, ‘Yeşilpınar beldesine giderseniz istifa ederiz’ şeklinde tehdit ettiğimiz yönündeki iddialar partiyi yıpratmaya yönelik komik iddialardır. Bizim ne istifa eden belediye başkanıyla, ne de yıllardır CHP’ye her koşulda sahip çıkan yiğit ve devrimci Yeşilpınar beldesi halkıyla hiçbir zaman sorunumuz olmamıştır ve olmayacaktır. Milletvekillerini halkımızla karşı karşıya getirmeye parti içerisinde nifak tohumu ekmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna asla izin veremeyeceğiz. İstifa eden belediye başkanımızın bizimle ilgili açıklamasını esefle ve büyük bir üzüntüyle karşıladığımızı ifade etmek istiyoruz. Bu suçlamayı şiddetle reddediyoruz”
CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl de, kendilerine yönelik yapılan suçlamanın ahlaki kuralların dışında olduğunu söyledi.
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ise ne kendisinin ne de diğer milletvekillerinin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaret programının hazırlanışı ile ilgili hiçbir alakalarının olmadığını kaydetti.

Önceki İçerikPrime Mall İskenderun’dan Sağlık Bakanlığı’na tam destek!
Sonraki İçerikBir Soytarı İstifa Etmişse Ne Olacak?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.