Ersin Ramoğlu haddini aşmıştır

Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Hatay İl Başkanı Hüseyin Doğan, Sabah Gazetesi köşe yazarı Ersin Ramoğlu’nun “İskenderun ve PKK” başlıklı yazısına ateş püskürdü. Doğan, “CHP’yi ve Belediye Başkanını, PKK’yla özdeşleştirmek kimsenin haddine düşmez” diyerek şöyle konuştu:
Ersin Ramoğlu haddini aşmıştır
“İskenderun Belediye Başkanı Atatürkçü ve milliyetçi bir kimliğe sahiptir. Göç olaylarıyla PKK’nın bu güzel kenti mesken tuttuğunu varsayan bir düşünceyi kınıyoruz. İskenderun’a bir şekilde göç eden insanlarımızın yüreği Türkiye sevdasıyla atıyor. Sadece İskenderun’da değil, bu güzel ülkenin dört bir yanında kardeşlerimiz yaşıyor. 20 yıldır olan bu göçlerde insanlarımızın İskenderun’a ne zararı oldu ki? Dağa mı çıktı bu insanlar? Kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız bu insanlarımızı rencide etmeyi haksızlık sayarım. İskenderun’da yaşayan her doğulu kardeşimizi terörist görmek, akla ve mantığa aykırı bir durumdur. Çamur atmayı bir köşe yazarına yakıştıramadım. Burası Irak değil, İskenderun.. Sayın Valimiz, kaymakamımız, Belediye başkanımız, emniyet müdürümüz çalışıyorlar. Böyle bir duruma asla müsaade etmezler? Herkes aklını başına alıp, doğru konuşsun. Burası İskenderun. Burası hoşgörünün, kardeşliğin şehridir.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.