İTSO Yönetimi Emniyet Müdürü Başar’ı ziyaret etti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Halil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Göreve geldiği günden bu yanan başarılı hizmetlerle dikkat çeken ve kısa süre içerisinde İskenderun’da huzur ve asayişin sağlanmasında önemli hizmetler yerine getiren Emniyet Müdürü Başar, İTSO yönetimini kapıda karşıladı. İTSO Başkanı Halil Şahin, Hatay’da görev yaptıktan sonra İskenderun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Başar’ı yeni görevinde başarılar dileyerek, tüm emniyet teşkilatına yaptıkları bu kutsal vatan savunması hizmetinde üstün başarılar diledi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar ise, İskenderun’da huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında emniyet birimlerinin 24 saat görevinin başında olduğunu vurguladı.
İTSO Yönetimi Emniyet Müdürü Başar’ı ziyaret etti
İTSO Yönetiminin Emniyet müdürü Cengiz Başer’i ziyaretinde Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, yönetim kurulu üyeleri Çağrı Belibağlı, Erol Tezcan, Adnan Mursaloğlu, Sanem Akpınar ve Servet Uğutmen de hazır bulundu.

Önceki İçerikGECİKME OLDUYSA, MATKAP AÇILIŞA MİLLETVEKİLLERİYLE GİDEBİLİRDİ!
Sonraki İçerikKIZIL KÖRFEZ TARAFTAR GRUBU’NDAN DEKTEK ÇAGRISI!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.