Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin meclis toplantısına konuk oldu

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin aylık meclis toplantısına konuk olarak katıldı.
İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, çalışmalara değindi.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi
‘Aciliyet arz eden çalışmalarla işe başladık’
Öncelikle aciliyet ve hayati önem arz eden projelerle çalışmalara başlandığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, 100 yıl garantili ve sağlığa zararlı hiçbir madde içermeyen duktil içmesuyu şebeke boru döşeme çalışmalarının sürdüğünü, çöp sorununun çözüldüğünü, ileri teknolojide ayrıştırma ve geri dönüşüm yöntemiyle çalışan Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi yapımının sürdüğünü, sel ve taşkını önlemek amacıyla drenaj kanalları yapıldığını, arsa alınarak çok modern itfaiye müdürlüğü hizmet binası yapıldığını ve hizmete girdiğini, betonarme köprü, taziye evi, nikah salonu inşaatlarının devam ettiğini söyledi.
Yeni imar planı ve trafik ulaşım planı çalışmasının sürdüğünü anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bisiklet yolu yapılacak. İskenderun’un bir bisiklet kültürü vardır. Kent insana aittir” dedi.

‘Sayenizde iskele nostaljisini yeniden yaşayacağız’
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, “Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. İskele projeniz çok güzel. İskele İskenderun için nostaljiydi. Bu çok güzel nostaljiyi sayenizde yeniden yaşayacağız” dedi.
İskenderun’un temizliğinden dolayı memnun olduğunu belirten İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, yapımı süren Nikah Salonu’nu beğendiğini ifade etti.

‘Çalışmalarımızı ileriyi görerek yapıyoruz’
Çağdaş değişime ayak uydurmak gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan hizmetlerin kalıcı ve bundan 50 yıl sonrası öngörülerek hayata geçirildiğini kaydetti. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun için çalışıyoruz. İskenderun’u yeniliyoruz, geleceğe hazırlıyoruz” diye konuştu.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarda başarılarının devamını dileyen İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Bülent Kavsak, proje ve çalışmaları paylaştı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.