Kılıçdaroğlu: “Valimiz sorunların üstesinden gelecektir”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hatay’da Valilik yapmanın zor olduğunu belirterek, deneyimli ve başarılı olarak tanımladığı Vali Lekesiz’in bölgede huzurun egemen olması için çaba harcayacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu:

“Valimiz sorunların üstesinden gelecektir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye’deki iç savaştan olumsuz etkilenen illerin başında yer alan Hatay’da inceleme ve temaslarda bulundu. Kılıçdaroğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve ruhani liderlerle görüşmeden önce Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti. Hatay’ın kendine özgü koşulları olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Biz Hatay’ı kucaklamaya, Hatay’da sorunları çözmeye, sorumluluklarımız varsa onları üstlenmeye hazırız” dedi.
Kılıçdaroğlu: “Valimiz sorunların üstesinden gelecektir”
Geceyi Hatay’da geçiren Kılıçdaroğlu, ilk olarak Vali Lekesiz’’i ziyaret etti. Vali Celalettin Lekesiz, Kemal Kılıçdaroğlu’nu vilayet binasının kapısında karşıladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Valilik özel defterini imzalarken, Vali Lekesiz Hatay’ın tarihini anlatan bir kitap hediye etti.

Kılıçdaroğlu, “Hatay’a geliş nedenimiz, sayın valiyi ziyaret edip, burada yaşanan bazı olumsuzluklar konusunda bilgi almak. Bana sorsanız, deseniz ki ‘Nerede valilik yapmak zordur?’ diye herhalde ‘Hatay’ derim. Çünkü pek çok sorun var. Ama sayın valimiz büyük bir dirayetle sorunların üzerine gidecektir. Çözmeye çalışacaktır. Deneyimli bir valimizdir. Kendisi bölgede huzurun egemen olması için çaba harcayacaktır. Biz Hatay’ı kucaklamaya, Hatay’da sorunların yaşanmamasına, sorumluluklarımız varsa onları üstlenmeye hazırız tabi ki” dedi.

Önceki İçerikİ.D.Ç Spor tek attı 3 aldı
Sonraki İçerikHatay’ı Türkiye’nin gözü gibi koruması gerek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.