HATAY İŞBÜRO DER DOLU DOLU GELİYOR

Hatay İşadamları ve Bürokratları, 5 yıldır birlik olarak sürdürdüğü çalışmalarını, gelecek nesillere sirayet ettirmek düşüncesiyle derneğe dönüştürülerek, kurumsallaşmanın ilk adımı olan Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATAY İŞBÜRO DER) oldu.HATAY İŞBÜRO DER DOLU DOLU GELİYOR

Hatay İŞBÜRO DER kurucu Yönetim Kurulu ve Kurucular Kurulu üyeleriyle beraber İstanbul Four Seasons Hotel, Bosphorus’ ta 2012 yılının 2. yarısı ile 2013 yılına ait yapılacak çalışmalarla alakalı bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Bur da bir konuşma yapan yapan Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği (HATAY İŞBÜRODER) Başkanı İbrahim Güder: “İçten, samimi ve duyarlı yaklaşımlarınıza kalbi duygularımızla şahsım ve arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Hemşerilerimiz arasında birlik ve beraberliğin oluşmasında ve karşılıklı dayanışma anlayışını pekiştirmede önemli bir vizyon üstlendik. Orta vadede kendimize ait dernek binamız, kendi öğrenci yurtlarımız, binlerce öğrencimize vereceğimiz burslar, bürokraside önemli görevlere gelmiş bürokratlarımızın olması, bölgemizde geliri ve istihdamı artırmaya dönük çalışmaların yapılması inanın ki hayal değildir. Gelecek nesillerimize torunlarımıza gururla bırakacağımız HATAY İŞBÜRODER inşallah, sizlerin bizlerin, kısacası hepimizin destekleriyle hep beraber takım çalışması yaparak başarılı projelere imza atacağımıza, inancımız tamdır’’ dedi..

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.