Güven: “Bu galibiyet moralimizi yerine getirdi”

Spor Toto 3.lig temsilcisi İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü kendi evinde oynadığı Silivrispor maçından gelip gelerek ligde ilk galibiyetini almış oldu.
Güven: “Bu galibiyet moralimizi yerine getirdi”
Hafta içi Türkiye Kupası’nda Adıyamanspor, Pazar günü ise kendi evinde Silivrispor galibiyetlerinin ardından takımda moraller düzeldi. Bu galibiyetin çok önemli olduğunu ifade eden Teknik Sorumlu Can Güven, iyi mücadele ettiklerini belirterek, “İlk iki hafta aldığımız mağlubiyetten sonra bir açıklama yapmıştım; bu mağlubiyetler kışı getirmez, aldığımız bu galibiyetlerde Baharı getirmez. Biz her zaman önümüze bakıyoruz yere sağlam basıyoruz. Hafta içinde Türkiye Kupası’nda oynadığımız maçı taraftarlarımız izledi. Aslında biz lige ağırlık veriyorduk. Ancak futbolcu arkadaşlarımız Türkiye Kupası’nda yer almak istediklerini söylediler. Bende bu nedenle sahaya top oynayacak olan arkadaşlarımızı sürdüm. Aldığımız galibiyet bizleri sevindirdi. Üst üste oynadığımız maçlar yordu. Çünkü biz sezona geç başlamıştık ve kampları zamanında gerçekleştiremedik. Yaptığımız bu maçlar bizlere ciddi bir güç kazandırdı. Pazar günü de kendi evimizde oynadığımız Silivri maçını kazanarak üç puanla tanışmış olduk. Bu galibiyetimizi taraftarlarımıza ve yönetimimize armağan ediyorum. Yapacağımız çalışmalarla inşallah takımımız daha iyi yerlere gelir. Bu konuda yönetimden ve kentimizde maddi ve manevi destek bekliyoruz” dedi.

Önceki İçerikBULGURLU: ‘TAKIM HALİNDE İYİ OYNADIK’
Sonraki İçerikYapı denetim hesabında İskenderun Belediyesi’nin tek taraflı tasarrufu sözkonusu değildir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.