Anadolu Markaları Yarışması Antakya’da

Türkiye Finans desteğiyle düzenlenen Anadolu Markaları 2012 Yarışması, Antakya toplantısıyla devam ediyor. Toplantıda Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay ABİGEM Direktörü Yeşim Uçtum, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan ve Index Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, Antakya sanayisinin önde gelen isimleriyle bir araya geldi ve yarışma hakkındaki bilgiler aktardı.
Anadolu Markaları Yarışması Antakya’da
Bu yıl altıncısı düzenlenen Anadolu Markaları 2012 Yarışması Antakya toplantısıyla devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası sponsorluğunda, ABİGEM katkılarıyla düzenlenen yarışmanın Antakya toplantısı 18 Eylül’de Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı. İstanbul dışındaki illerde markalaşma bilincini yerleştirmeyi hedefleyen yarışmanın toplantısına Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hatay ABİGEM Direktörü Yeşim Uçtum, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan ve Index Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik katıldı.
Toplantıda konuşan Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Antakyalı iş adamları için markalaşmanın gelişen ve globalleşen rekabet ortamındaki önemine değindi. Antakya ABİGEM Direktörü Yeşim Uçtum, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi’nin KOBİ’lere sunduğu fırsatları aktarırken, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Fatoş Karahasan markalaşma konusunda yeni kuralları Hatay sanayisinin önde gelen isimleri ile paylaştı.
Index Bilgisayar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, toplantıda yaptığı “Bir Ulusal Marka Nasıl Yaratıldı?” başlıklı konuşmasında, Antakyalı sanayicilere Index Bilgisayar’ın ilham veren öyküsünü aktardı.
Markalaşma stratejisiyle fark yaratan markalar ödüllendiriliyor
Anadolu Markaları 2012 Yarışması’nda, Anadolu çapında marka bilincini geliştirmek amacıyla markalaşma stratejisiyle fark yaratan kurumlar ödüllendirilecek. Yarışmada kurumsal ve ticari firmalar, “Büyük Şirketler” ve “Küçük İşletmeler” olarak iki ana grupta değerlendirilecek. “Büyük Şirketler” ve “Küçük İşletmeler” grupları içerisinde sektörlere göre ayrışan farklı kategorilerde, markalaşma konusunda en başarılı performansı sergileyen ilk 3 şirket ödüllendirilecek. 1 Haziran itibarıyla başvuruların başladığı Anadolu Markaları Yarışması’nda markaların başarı hikâyeleriyle son başvuru tarihi 25 Ekim. Yarışmaya başvurular www.anadolumarkalari.com adresinden yapılabilecek.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.