KÖY GARAJLARINDA SATIŞ ALANI OLUŞTURULDU

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarına bütünlük sağlaması adına, sebze hali civarında 80, köy garajları alanında ise 49 seyyar satıcının tek merkezde satış yaparak faaliyet göstermesi için satış alanı oluşturdu.
KÖY GARAJLARINDA SATIŞ ALANI OLUŞTURULDU
Minibüs garajları çevresi, Sebze Hali civarı, Balıkçılar Çarşısı önü gibi kentin muhtelif noktalarında satış yapan ve hem kötü bir görünüme hem de trafik sıkışıklığına sebebiyet veren seyyar satıcılar için yeni bir düzenlemeye giden Antakya Belediyesi ekipleri 2 ayrı bölgede düzenleme gerçekleştirdi.
Bu bölgelerde yapılan çalışma doğrultusunda Köy garajlarında 49 seyyar satıcı için oluşturulan alanın düzenleme çalışmaları tamamlanırken, sebze hali civarında toplam 80 seyyar satıcı için oluşturulan alanın 40’ı için çalışmaların tamamlandığı, kalan kısım için çalışmaların hızla devam ettiği belirtildi.
Bu bölgelerde satış yapacak seyyar satıcıların tek tip satış reyonu ve tek tip elbise ile satış yaparak estetik bir görüm sağlanacağı ifade edildi.

Önceki İçerikToplum destekli polislerden miniklere jest
Sonraki İçerikBeklentiler büyük, herkes sabırlı olsun
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.