İSKENDERUNSPOR İKİ MAÇTA 6 PUAN BIRAKTI !

Ümraniyespor- İskenderunspor 1967: 3-1

Kırıkhanspor-Pazarspor: 2-2

Hatay takımlarının tadı yok!

Hatay’ın takımları ligin ikinci haftasında puan aradı. Haftayı BAY olarak geçiren İskenderun Demirçelikspor’un yanı sıra Hatayspor ile İskenderunspor 1967 deplasmanda Kırıkhanspor kendi evin puan aradı.
Hatay’ın üçüncü lig 1. gurup temsilcilerinden Kırıkhanspor kendi evinde konuk ettiği Pazarspor’a son dakikada gelen gol ile puan kaptırdı. Karşılaşmanın ilk yarısını evsahibi laciverti takım 45’inci dakikada Volkan’ın golü ile devreyi üstün kapatan Kırıkhanspor ikinci yarı 51’inci dakikada Pazarn spor’dan Levent’in golüne engel olamadı. Konuk takım beraberliği yakaladı. Ev sahibi takım gol arayışını sürdürdü. 81’inci dakikada Kırıkhanspor Erhan’ın golü ile tekrar öne geçti. Karşılaşmada Pazarspor’dan Levent 77’inci dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Özcan ,Münir ve Erhan Kırkhanspor’dan sarı kart görürken, Pazarspor’dan da Ali ile Mehmet sarı kart gören oyuncular oldu. Karşılaşmanın 90’ıncı dakikalarını oynandığı sırada konuk Pazarsporlu Hacı Şükrü’nün golü ile beraberliği yakaladı. Hakemin bitiş düdüğü ile Kırıkhanspor son dakikada yediği gol ile üzgün şekilde soyunma odasına gitti.
İSKENDERUNSPOR İKİ MAÇTA 6 PUAN BIRAKTI !
İSKENDERUNSPOR İKİ MAÇTA 6 PUAN BIRAKTI
Üçüncü ligin ikinci gurup temsilcisi İskenderunspor 1967 Ümreniye Deplasmanından hüsranla dönüyor.Turuncu mavili takım 30’uncu dakikada Mustafa’nın 38’inci dakikada da Bahadır’ın golü ile ilk yarı kalesinde iki gol gördü. İskenderunspor 1967’nin gol arayışı 48’inci dakikada İsmail’den geldi. Farkı bire indiren Turuncu mavili takım beraberlik için maça asıldı. Ev sahibi takım Ümraniyespor’da kontrataklarla fark arayışı içerisinde oldu. Karşılaşmada Ümraniyespor’dan Ömer, Bulut, Mustafa ve Reha sarı kart cezası görürken İskenderunspor’dan Mehmet Türk, Onur Yangın ve İbrahim sarı kart gören oyuncu oldu. Maçın son dakikalarında ise Turuncu mavili takımdan Muhammet kırmızı kartla oyun dışı kalırken ev sahibi Ümraniyespor Bahadır’ın ikinci takımının üçüncü golü ile farkı ikiye çıkarttı.Karşılaşmada başka gol olmayınca İskenderunspor 1967 puansız sahadan ayrıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.