Belediye Başkanı : “Bizden iyi yapan varsa, bırakırız”

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, geçmiş olsun ziyareti için geldiği İskenderun’da büyükşehir belediye başkanlığı sürecini değerlendirdi:

“Bizden iyi yapan varsa, bırakırız”
Belediye Başkanı : “Bizden iyi yapan varsa, bırakırız”
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, bir süre önce başarılı bir kalp ameliyatı geçiren Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın gelişi nedeniyle, bazı mahalle muhtarları da ziyarette hazır bulundu. Kahvaltılı ziyarette, hoş bir sohbet ortamı vardı. Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, “Hastalığım nedeniyle kaçtır vücuduma serum enjekte ediliyordu. Birlik ve beraberlik adına yaptığınız bu ziyaret, benim ve mahallem adına en etkili ilaç oldu. Dayanışma serumu bize iyi geldi” diye konuştu.
Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, “Ziyaretlerimiz, Hatay’ın tüm ilçe ve beldelerinde sürüyor. Şimdi burada, birazdan Yayladağı’nda olacağım. Hatay’a hizmet için fedakarlık göstermemiz gerekiyor. Son günlerde, Suriye meselesi yüzünden provakatör yaklaşımlar sergileniyor. Bu oyuna düşmeyeceğiz. Medeniyetler şehri Hatay’da, el birliğiyle bu dayanışma rüzgarını Dünya’ya estireceğiz” diye konuştu.
Gazetecilerin, ‘büyükşehir belediye başkanlığı konusunda düşünceniz nedir?’ sorusu üzerine, Başkan Savaş, “Kız güzel. Biz de sevdalıyız. Hatay’ı çok seviyorum. Başarılı hizmetler ürettiğimizi düşünüyorum. Belediye Meclis üyelerimizle birlikte çok uyumlu bir yönetim anlayışı sergiliyoruz. Aldığımız kararların yüzde 99’unu oy birliğiyle alıyoruz. Yaptığımız anketlerde bize duyulan güven, yüzde 70’lerin üzerindedir. Ancak, buna rağmen bu görevi bizden iyi yapacak birileri varsa, bırakmaya hazırım” dedi.
Başkan Savaş ayrıca, birlik ve beraberlik adına Hatay’da görev yapan ilçe ve beldelerin belediye başkanlarıyla biraraya geldiğini hatırlatarak, “Sırada İskenderun var. İskenderun Belediye Başkanı Sayın Yusuf Civelek’le görüştük. Ekim ayında, dayanışma rüzgarı İskenderin’da esecek” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.