Yusuf Civelek’i kınıyoruz

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz:

“Yusuf Civelek’i kınıyoruz”

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadı. Böylesi bir olayın kabullenilemez olduğunu dile getiren Başkan Feriz, “Biz kentte barış, sevgi, huzur ve kardeşlik ortamı sağlamaya çalışırken, İskenderun Belediyesi’nin bunun tam tersini yaptığını savundu.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın otopark içinden geçerken, otopark görevlilerinin “Buradan geçemezsin” şeklindeki tutarsız yaklaşımı ve hemen ardından Başkan Altan’a saldırıda bulunmasını nefretle kınayan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, “Tüm bunların yanı sıra üstüne üslük durumun haber verilmesine rağmen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in ve hiçbir belediye yetkilisinin olay yerine gelmemesi herkesi çok üzmüştür. İskenderun kimsenin babasının çiftliği değil! Biz kentimizde sevgi, barış ve kardeşlik olsun istiyoruz. Ama İskenderun Belediyesi bu tür olaylara kayıtsız kalarak bu kavramların aksine bir tutum sergiliyor” diye konuştu. Başkan Feriz, olay sırasında bir kişinin Başkan Altan’a “Burası CHP Belediye Meclis Üyesi Kamil Turan’ın kuzenlerinin yeri.. Belediyeden hiçbir yetkili gelmez” şeklindeki sözlerinin ise çok düşündürücü olduğunu kaydetti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.