Milletvekili Edipoğlu Başkan Civelek’i ziyaret etti

Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İstanbul’da düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı’nda İskenderun Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin çalışmalarının sunumunun yapıldığını belirtti.
Milletvekili Edipoğlu Başkan Civelek’i ziyaret etti
Halkımız için kalıcı ve ileriye dönük çalışmalar yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin (Çöp Fabrikası) yapımının sürdüğünü, ayrıştırma ve geri dönüşüm yöntemiyle çalışacak olan Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisin’in Türkiye’de ilk entegre tesis olduğunu ifade etti.
Altyapı çalışmalarının önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Altyapı olmadan üst yapı tutmaz” dedi. Şehrin en önemli sorunu olan içmesuyu çalışması ve iskele yapımının sürdüğünü anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Sahilde çok güzel iskele yapıyoruz. İskele, İskenderun’un simgesi olacak” diye konuştu.
Feyezan Kanalı üzerine betonarme köprü yapımı ve imar planını çalışmasının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, hizmetlerde adaletli olmak ve herkesin birbirini sevmesinin önemine değindi.
Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu’nun, İskenderun Belediyesi’nin ihalelerini son derece şeffaf yaptığını hatırlatması üzerine, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, içmesuyu şebeke döşeme ihalesine 24 firmanın katıldığını ve katılımcının şeffaf ihaleden dolayı kendisini kutladığını söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl ve İskenderun İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu da, bölge gezisi kapsamında belediye başkanlarının ziyaret edildiğini belirtti.
Belediye Başkanlarının halkla yakınlaşmasının önemli olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ise, belediye başkanlarının ve örgütlerin partiyi iyi noktaya getirme hedefinde olduklarını ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.