ANTAKYA BELEDİYESİ, İSKENDERUN’A ÖRNEK OLSUN!

EMEKLİ VE ÇALIŞAN ZABITA PERSONELİNE VEFA ÖRNEĞİ..

ANTAKYA BELEDİYESİ, İSKENDERUN’A ÖRNEK OLSUN!

Zabıta Teşkilatı’nın 186. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan ve emekli olan personele vefa örneği göstererek Harbiye Hidro Tesislerinde etkinlik düzenledi.
ANTAKYA BELEDİYESİ, İSKENDERUN’A ÖRNEK OLSUN!
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen kutlama etkinliğine Başkan Yardımcıları Mehmet Çaparali, Halil İbrahim Yelkaya, Faik Selçuk Kızılkaya, Ak Parti İngiltere Temsilcisi Emre Önal, Payas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tahan, Antakya Belediyesi Zabıta Müdürü Recep Asıl, Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürü Muhiddin Toprak, Belen Belediyesi Zabıta Müdürü Eşref Çığ, Hassa Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Koç, Harbiye Belediyesi Zabıta Müdürü Adnan Kerimoğlu, Payas Belediyesi Zabıta Müdürü İ.Sami Can, Antakya Belediyesi emekli Zabıta Müdürleri Fevzi Över, Zeki Atıcı, Hüseyin Balcı, Abdulkerim Özalan, Fatih Güllü, İsmail Öztürk, Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden emekli memurlar M.Ali Ceylan, Lütfi Nacioğlu, Hasan Pembecioğlu, Mehmet Asarcıklı, Hanifi Dalbudak, Sabahattin Yüksel, Fatih Hörük, Mehmet Kaya, Mustafa Keloğulları, Visam Kelleci, Yusuf Bıyıklı, Hasan Uçkan ve Hayriye Kara katılım gösterdi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, zabıta teşkilatının kuruluşunun 186. Yıldönümü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlendiğini ifade ederek, “Memleketimize güzel hizmetler sunan sizlere teşekkür ediyorum. Milletimizi kırmadan, incitmeden, hemşehrilerimizi üzmeden hizmet sunuyorsunuz. Bu kolay bir iş değildir. Doğruları yaparak insanların rahatlıklarını ön plana çıkararak büyük bir çalışma azmi içindesiniz. 186. yıl dönümüz kutlu olsun” dedi.
Zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, zabıta personeli ile birlikte gecede halay çekti ve oyunlara eşlik etti. Gece de Belediye Başkanı Savaş, ilçe ve beldelerden katılım gösteren zabıta personeli misafirlerine ve Antakya Belediyesi’nden emekli olan eski zabıta müdürleri ve memurlarına katılım ve teşekkür belgesi takdim etti.
Geceye katılım gösteren Zabıta Teşkilatı adına Belediye Zabıta Müdürü Recep Asıl, zabıta teşkilatına göstermiş olduğu vefa örneği ve nazik davranışından ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşkilat adına teşekkür ettiklerini belirtti.

Önceki İçerikDörtyol’da Tır devrildi, 3 kişi yanarak can verdi
Sonraki İçerikOtopark Cumhuriyeti mi?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.