Sedat Uysal’dan çağrı: “İlk maçımızda stadı dolduralım”

Sedat Uysal’dan çağrı:

“İlk maçımızda stadı dolduralım”

Sedat Uysal’dan çağrı: “İlk maçımızda stadı dolduralım”Sezonun ilk maçını hafta sonu cumartesi günü saat 16:00’da İskenderun Beş Temmuz stadında oynayacak olan turuncu mavili ekipte heyecan doruk noktasında..
Grubun ilk maçı öncesinde görüşlerini bildiren İskenderunspor 1967 Kulübü Başkanı Sedat Uysal, İskenderunlulara çağrıda bulunarak “İlk maçımıza çıkıyoruz. Tüm İskenderunluları yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Uysal, “Başta İskenderun protokolü olmak üzere, İskenderun spor’a emeği geçmiş belediye başkanları, kulüp eski başkanları, eski yöneticileri, takımımızın formasını terletmiş tüm futbolcularımızı yanımızda görmek istiyoruz. Özellikle her sezon yanımızda durup 12. adamımız olan taraftarlarımızla birlikte tüm İskenderun olarak takımımıza sahip çıkalım. Yeni sezonda ilk maçlarına çıkacak olan İ.D.Ç spor’a, Kırıkhan spor’a ve Hatay spor’a ayrıca, ilimizi BAL Ligi’nde temsil edecek olan Payas Belediyespor ve Erzin Belediye spor’a başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.