‘Ben değil, biz olursak’ futbolda güçleniriz

Eski futbolcu Levent Erköse:

Türkiye’de Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüpte futbol oynayan ve İskenderunspor’un unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Levent Erköse, Hatay’da bulunan takımların guruplarıyla ilgili açıklamada bulundu.
‘Ben değil, biz olursak’ futbolda güçleniriz
Kentimizin ve bölgemizin önemli oyuncu kapasitesin sahip olduğunun altını çizen Erköse İskenderunspor, Kırıkhan, Hatayspor, İDÇ Spor’a başarılar dileyerek, “Takımlarımızın başarılı olmalarını canı gönülden istiyoruz. Türk futbolunun son durumuna baktığımız zaman gerçekten çok ciddi birlikteliğimize ihtiyacımız var. Yapılan transferler ve oynanan oyunları hepimiz görüyoruz. Bölgemize baktığımız zaman ciddi futbolcu potansiyeli var. Tüm kulüplerimizin bu anlamda alt yapıya gereken önemi vermeleri gerekiyor. Çünkü alt yapıya verilen değer ve önem gerçekten kulüplerin ciddi anlamda eksiğini kapatıyor ve ciddi paralarla futbolcu peşine düşmenize gerek kalmıyor. Hatay’da dört profesyonel takımın bulunmasından dolayı ciddi bir güç var. Ancak bu gücü Hatay yeterince kullanamıyor. Eğer ciddi güç birliği yaparsak, ben değil, biz olursak her zaman Hatay futbolu güçlü olur ve gelişir” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.