CHP Hatay Milletvekili Mevlüt DUDU Erzin ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt DUDU Erzin ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu. Beraberinde Chp Erzin İlçe başkanı Ali Saral ve partililerle birlikte Erzin köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi. Dudu komşularımızla sıfır sorun politikasıyla iktidara gelen hükümetin bugün sorunsuz olmadığı komşu ülke kalmadığının altını çizerek; Türkiye bugün iç karışıklıklarla boğuşan Suriye’nin karışıklığına taraf olmuş, bununla da yetinmeyip karışıklığın içinde yer almaya başlamıştır.
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt DUDU Erzin ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu
Muhaliflere silah veren ve onları eğiten bir ülke haline geldiği neredeyse tüm dış basında her gün yazılıp çizilmektedir. Buna karşın hükümet ne yapmaktadır? Hatay’daki kampa halkın oylarıyla seçilmiş milletvekilleri bile girememektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin sınırları içinde yer alan bir kampta ne olup bittiği, milletin iradesinin temsilcilerinden saklanmakta, kaçırılmaktadır.Gündeme getirildikten günler sonra gelin bu kampa girin demek komiklik ve kandırmacadan ibarettir. Bu olay bile başlı başına AKP iktidarının beceriksiz ve basiretsiz dış politikasının iflasının bir başka adıdır. AKP iktidarı birilerinin taşeronu olarak Türkiye’yi savaşa doğru sürüklemektedir. Yalnız şu unutulmamalıdır ki; komşumuzdaki ateş Türkiye’ye sıçrar ise bu ateş herkesi yakar. CHP hiçbir zaman savaştan yana olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır dedi. Dudu ayrıca Erzin ve Dörtyol ilçelerinin terör olaylarına çekilmek istendiğini belirterek ancak halkın bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum bu oyuna gelmeyeceğiz ve karanlık güçlerin oyununu hep birlikte bozacağız dedi. Ayrıca narenciye üreticisinin sıkıntıda olduğunu vurgulayan Dudu üreticinin mahsülü para etmemekte ve bir yıllık alın teri çöpe gitmemektedir. Akp hükümeti her konuda olduğu gibi tarım politikasındada sınıfta kalmıştır dedi. Ziyaretler sohbet ortamında devam etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.