Antakya Belediyesi Çalışıyor !

Aşağıokçular Muhtarı Mehmet Alyanak, mahallelerinde gerçekleştirilen hizmetlerden ötürü Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a ve tüm belediye ekibine teşekkür etti.
Antakya Belediyesi Çalışıyor !
Aşağıokçular Muhtarı Mehmet Alyanak yaptığı açıklamada; “Kentin mücavir alanlarından olan Aşağı Okçular köyüne Antakya Belediyesi’nce ihtiyaç olan muhtelif sokaklara parke yol ve stabilize yol yapımı sağlandı. Cadde ve sokakların asfaltlaması yapıldı. Aşağıokçular bölgesinin halihazır imarı çıkarılarak imar planı çalışmaları devam etmektedir. Aşağıokçular Muhtar Ahmet Yiğitoğlu İlköğretimokulu’nda ağaç budama ve çevre düzenleme faaliyetleri yapılmıştır. 2 dönümlük bir arazi belediyenin yaptığı çalışmalar sonrasında park ve yeşil alan haline dönüştürülmüş ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Ayrıca mahallemizde Antakya Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü numarataj çalışmaları devam etmektedir.” dedi.
Muhtar Mehmet Alyanak, Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş şahsında belediye yetkililerine bu hizmetleri nedeniyle teşekkür ettiğini bildirdi.

Önceki İçerikAntakya Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi
Sonraki İçerikAntakya Temizlik İşçileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.