70 öğrencimizin sınavlarda başarılı olması memnuniyet vericidir

Antakya Belediyesi Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kurum bünyesinde yer alan Okuma Salonu’nda gönüllü öğretmenler tarafından ücretsiz SBS öğrenimi gören 120 öğrenciden 70’inin girdikleri sınavda başarılı olarak çeşitli Anadolu Liseleri’nde öğrenim göremeye hak kazandığını belirtmiş, elde edilen bu başarıdan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarına dair açıklamada bulunmuştu.
Antakya Belediyesi bünyesinde ücretsiz SBS öğrenimi gören ve çeşitli Anadolu Liseleri’nde öğrenim görmeye hak kazanan okuma salonu öğrencileri velileri ve öğretmenleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a teşekkür ziyaretinde bulunmuşlardı.
70 öğrencimizin sınavlarda başarılı olması memnuniyet vericidir
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş bu ziyaret esnasında “Fidanlara Su sloganıyla başlattığımız bu eğitim projesinin amacına ulaşması ve meyvelerini vermesi bizler için büyük bir gurur ve kıvanç kaynağı olmuştur. 70 öğrencimizin sınavlarda başarılı olması memnuniyet vericidir. Eğitim alanında başarılı olan bu projenin kamuoyunda, eğitim camiasında, kurum ve kuruluşlarda geniş kitlelere duyurulması ve örnek proje olması adına ilk Belediye Meclis toplantımız sonrasında öğrencilerimize başarı belgesi sunacağız.” açıklamasında bulundu.
Antakya Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Salı günü gerçekleştirdiği Eylül ayı olağan toplantısı öncesinde tüm belediye meclis üyeleri ve basın mensuplarının huzurunda Antakya Belediyesi Okuma Salonu’nda gönüllü öğretmenler tarafından ücretsiz SBS öğrenimi gören, sınavda başarılı olarak çeşitli Anadolu Liseleri’nde öğrenim göremeye hak kazanan öğrencilere başarı belgeleri Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Belediye Meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları tarafından takdim edildi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş törende yaptığı açıklamada; “Antakya Belediyesi Yusuf  Binkaya Çok Amaçlı salonda öğrenim gören 120 öğrenciden 70’i girdikleri SBS sınavı sonrasında Anadolu Öğretmen Liseleri, Anadolu Liseleri, Fen Liseleri, Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri, Anadolu Sağlık Meslek Liseleri, Anadolu Meslek Liseleri ve Anadolu İmam Hatip Liseleri’ne girmeye hak kazandılar. Başarılı olan öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum, ailelerine hayırlı olsun diyorum. SBS kursunun kurulmasında emeği geçen belediye meclis üyelerimize, gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu durumdan dolayı gurur ve büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kılpayı puanlarla sınavda başarılı olamayan öğrencilerimizin daha çok çalışacağına azimle hareket ederek onlarında başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Öğretmenlerimizi, eğitim danışmanlarımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Önümüzdeki süreçte okuma salonunda öğrenim gören öğrenci sayımızı daha da arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.
Eğitim Danışmanı Mustafa Akgül düzenlenen törende yaptığı konuşmada, başta Antakya Belediye Başkanı sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş başta olmak üzere, belediye meclis üyelerine, ayrı ayrı teşekkür etti. Akgül Antakya’da 33 özel dershane bulunduğunu ve alınan başarı ile bir dershane hariç 32 dershaneyi geride bıraktıklarını kaydetti.
Törende ayrıca Başkan Savaş, kursta başarılı sonuç alan tüm öğrencilere başarı sertifikası takdim ederken, Fen Lisesi’ni kazanan SBS kursu öğrencisi Ali Koçak’a elde ettiği başarısından dolayı ayrıca tablet bilgisayar hediye etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.